🔷دکتر حسنوند نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی در نشست هم اندیشی دهیاران و شوراهای روستاهای بخش الوار و بخش مرکزی شهرستان اندیمشک پس از خوشامدگویی و تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه(س) گفت:
هدف از برگزاری این جلسه ایجاد یک فرهنگ تعامل میان مردم و مسئولین است.بنده و اعضای شوراها هرکدام نمایندگی بخشی از جامعه را برعهده داریم و دیگر مسئولین نیز به نوعی برگزیدگان مردم هستند.ما باید مسیری انتخاب کنیم که ثمره رای مردم رضایتمندی و ارتقا سطح کیفی در حوزه خودمان باشد.
🔹وی گفت: اگر دور اندیشی، برنامه ریزی، تعامل میان مسئولین و شوراها وجود داشته باشد میتوان مشکلات را برطرف کرد.با دوستی و همبستگی و همکاری میتوان موانع را برداشت.
🔸حسنوند با بیان اینکه نقد دلسوزانه منجر به پیشرفت خواهد شد ادامه داد در کنار نقد پیشنهاد سازنده و استفاده از ظرفیت های موجود و نعمت هایی که خداوند در هر منطقه به ما هدیه داده می تواند موجب پیشرفت و توسعه گردد.
🔹نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: ما به دنبال این هستیم یک فرهنگ سیاسی خوب در حوزه خود ایجاد کنیم و به الگویی برای تمام کشور شویم.
نگاه مسئولین دستگاهها به شوراها و دهیاران نکاه از بالا به پایین نباشد. بلکه نگاه همکاری و همراهی باشد.آنها آمده اند گوشه ای از کار را بگیرند.اگر شورا یا دهیاری پیامی از مردم داد آنها را بیگانه از مجموعه مدیریتی شهرستان ندانید.
🔸حسنوند افزود: این جلسات برای این است که موضوعات مشترک را باهم مطرح کنیم.خدمات رسانی در حوزه بهداشت و درمان، راهسازی، برق رسانی،آبرسانی و گازرسانی موضوعات مشترک ما هستند. ما باید موضوعات را مطرح کنیم و با همفکری و هم انذیشی راهکارها مناسب پیدا کنیم.
◽رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: تقریبا همه ما یک مشکل عمومی داریم که بیکاری است و باید به عنوان اولویت اول شهرستان آن را در نظر بگیریم و تمام ظرفیت ها را در این حوزه فعال نماییم.
🔹وی گفت: در مقابل پروژه هایی که در منطقه ما هستند قرار نگیریم بلکه در کنار آن باشیم، موانع را برطرف نماییم تا بستری برای اشتغال چند صد نفر در منطقه فراهم شود.
🔸دکتر حسنوند با بیان اینکه همفکری و هم اندیشی می تواند باعث رسیدن به راهکارهای سازنده و پیشرفت روزافزون شود گفت: ما وقتی در ستاد کرونای شهرستان تصمیم گیری می کردیم برخی تصمیم ها پس از چند هفته در کشور مطرح و عملی می شد.علت آن حضور افرادی با تجربه و مطلع از بهداشت جهانی در این جلسات بود که ما را از بهترین و جدیدترین راهکارها مطلع می نمودند.
◽حسنوند گفت: امروز در کل کشور بخش خصوصی در حوزه اشتغال فعال است. شوراها و دهیاران می توانند به دنبال سرمایه گذاران بخش خصوصی بروند. ما باید جذب سرمایه را اولویت بدانیم. ما باید زیبایی های منطقه، معادن، ظرفیت ها دامپروری و کشاورزی، معادن و سایر ظرفیت ها را معرفی و تبلیغ نماییم تا سرمایه گذاران جذب شوند.
🔸نماینده مردم اندیمشک با تاکید بر اینکه شوراها میتوانند با پیگیری اعتبارهای زیادی از طریق استانداری و وزارتخانه ها جذب نمایند افزود:
ما در بوشهر که بودیم گفتیم هیچ مدیری حق ندارد برای بودجه به استانداری مراجعه کند. مسیر تامین بودجه در وزارتخانه هاست. بودجه استانی مطابق با برنامه توزیع می شود. مسیر جذب بودجه فرمانداری نیست. هیج اشکالی ندارد شما به عنوان نماینده یک منطقه برای گرفتن اعتبار از طریق دولت برای منطقه خود رایزنی کنید.
🔹وی گفت: ما در بحث بودجه های شهرستان سعی در رعایت عدالت داشته ایم و تمام مناطق در حد وسع بودجه شهرستان بهره مند شوند و در بحث ایجاد اشتغال نیز به همین صورت است. شما باید کمک کنید اگر اعتباری به منطقه شما داده شد سریعا پروژه اجرا شود.
🔸حسنوند ادامه داد: دوسال است که بسیاری از تعاملات اجتماعی ما به دلیل کرونا به هم خورده است. الان به لطف خدا و رعایت مسئولین شرایط دارد بهتر می شود. در عید امسال باید استقبال خوبی از میهمانان داشته باشیم. ما باید از این ظرفیت بسیار مهم در حوزه گردشگری استفاده نماییم. منطقه ما یک منطقه بکر چهار فصل است. دوستان از همین الان برنامه ریزی کنند تا اندیمشک به عنوان یکی از شهرها با بالاترین میهمان نوروزی مطرح شود.
🔹نماینده اندیمشک خطاب به شوراها و دهیاران روستاها گفت: برنامه ریزی کنید و برای بررسی نیازها و مشکلات هر منطقه از فرماندار و مدیران شهرستان به محل دعوت شوند و در کنار هم با هم اندیشی نیازها و راهکارها را بررسی نمایید.
🔸وی گفت: هرگاه مدیر و مسئولی وارد شهرستان شده سعی کردیم مشکلی حل شود و به محلی ایشان را ببریم که پروژه ای انجام شده و مانعی برداشته شود.
*◽این جلسات به منظور برطرف کردن مشکلات و برداشتن موانع برای مردم است و امیدوارم خروجی آن خیر و سعادت مردم باشد.*